KARS Haber Girişi : 09 Haziran 2021 21:19

Genel Başkan Yıldırım Kars'ta

Genel Başkan Yıldırım Kars'ta
Genel Başkan Yıldırım Kars'ta KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Genel Başkan Yıldırım Kars'ta

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ankara'da gerçekleştirilecek tanıtım günleri istişareleri ve engelliler için tekerlekli sandalye yardımları programı çerçevesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars’a gelen Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım bir dizi temaslarda bulundu.

Kars Ardahan ve ilçelerini gezerek, ihtiyaç sahibi, birçok engelli ihtiyaç sahiplerine akülü ve tekerlekli sandalye dağıtarak onlara katkıda bulundu.

Yıldırım, dağıtımdan sonra Kars Valisi Türker Öksüz'ü makamında  ziyaret etti. Ankara'da gerçekleşecek olan tanıtım günleri ile ilgili İstişarelerde bulundu.

Daha sonra, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, Aile Çalışma ve Sosyal Kars İl Müdürü Doğan Yıldız, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’na ziyaret etti. Ziyaretlerde bu yıl Ankara'da gerçekleşecek olan Kars Ardahan Iğdır (KAI) Tanıtım Günleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Başkan Yıldırım’a, Volkan İnşaat Yönetim kurulu Başkanı İhsan Yıldız, Eryıldızlar Gayrimenkul Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Aydın Yıldız, KAI Dernek Başkanı İsmail Deniz, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ateş, Serhat haber medya grubu, Yeni Türkiye’m gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Seyfettin Düzçay eşlik ediyor.

Başkan Yıldırım ve ekibinin Kars, Ardahan ve Iğdır illerindeki ziyaretleri 4 gün sürecek.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.