KARS Düzenleme Tarihi : 30 Ağustos 2020 19:59 Haber Girişi : 30 Ağustos 2020 20:01

Gökhan Perincek’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gökhan Perincek’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Gökhan Perincek’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gökhan Perincek’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türk Toraks Derneği Kars İl Temsilcisi ve Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Gökhan Perincek, Zafer Bayramımım 98’inci yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlayan ve düşmanın İzmir’den denize dökülmesiyle sona eren süreçte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde “ya istiklal ya ölüm” düsturundan hareketle, her türlü zorluğa rağmen yediden yetmişe bir varoluş mücadelesi vererek bağımsızlığını kazanmıştır. Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşı'nda kaderini kendi iradesiyle çizmiş ve ecdadın büyük fedakârlıklarla vatan haline getirdiği kutsal topraklarda sonsuza kadar bağımsız yaşama kararlılığını ortaya koymuştur.

Bugün bizlere düşen ise tüm yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış vatanımızın emanetçisiyiz. Bu cennet vatan uğrunda şehadet şerbetini içmiş vatan evlatları asla unutulmayacaktır, şehit aileleri ve gazilerimiz asla sahipsiz kalmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Zafer Bayramımızın 98’inci yılı münasebetiyle geçmişten günümüze kadar cennet vatanımız, aziz milletimiz için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Karslı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.