GEZİ MEKAN Haber Girişi : 27 Şubat 2018 20:46

Gültekin Güvensoy misafirlerini Doğu Ekspres Özel Vagonuyla Kars’a getirdi

Gültekin Güvensoy misafirlerini Doğu Ekspres Özel Vagonuyla Kars’a getirdi
“Doğu Ekspresi Özel Vagonu ile Kar’s Otel Gecce’leri” sloganı ile Karslı İşadamı Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, Gecce Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erçetingöz ve birbirinden değerli misafirlerine Kars’ın eşsiz güzellik

Gültekin Güvensoy misafirlerini Doğu Ekspres Özel Vagonuyla Kars’a getirdi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

“Doğu Ekspresi Özel Vagonu ile Kar’s Otel Gecce’leri” sloganı ile Karslı İşadamı Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, Gecce Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erçetingöz ve birbirinden değerli misafirlerine Kars’ın eşsiz güzelliklerini tanıtmak için Doğu Ekspresi ve Kars turizmine bir yenilik daha ekledi.

Gültekin Güvensoy misafirleriyle birlikte Doğu Ekspresi özel ek vagonuyla Ankara’dan Kars’a hareket ettiler. 27 saat süren yolculukta hem nostalji yaşandı hem trenin farklı ve keyifli havası teneffüs edildi hem de doğanın eşsiz güzelliği izlendi.

Uzun süren yolculuğun ardından akşam saat: 20.05’de Kars Garı’na gelen misafirleri Kar’s Otel Genel Müdürü Mehmet Duman ve personeli karanfillerle karşıladı. Trenden iner inmez duygularını dile getiren misafirler Gültekin Güvensoy’a bu anlamlı misafirperverliği için teşekkür ettiler hem de Doğu Ekspresi personeline ilgi, alaka ve hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Kars Gar’ında hatıra fotoğrafları da çektiren Gültekin Güvensoy ve 12 kişilik misafirler grubu dinlenmek için Kar’s Otel’e geçtiler.

Bizlerde Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak öncelikle Gültekin Güvensoy’a Kars’a olan özel ilgisinden dolayı teşekkür ediyor misafirlerine de ‘Hoşgeldiniz” diyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.