SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2023 21:18

Halil İbrahim Bayrambey, Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

Halil İbrahim Bayrambey, Belediye Meclis Üyesi A. Adayı
Halil İbrahim Bayrambey, Belediye Meclis Üyesi A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Halil İbrahim Bayrambey, Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Halil İbrahim Bayrambey, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Adaylık başvuru dosyasını AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kişli’ye sunan Halil İbrahim Bayrambey, yapılacak seçimlerin Kars ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Halil İbrahim Bayrambey kimdir?

HalilİbrahimBayrambey, 1991 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Lise öğrenimini Kars, Ankara ve İstanbul’da tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarım Oyunculuk Fakültesi’nde tamamladı. Lise dönemlerinde AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 7. dönem Kars okullar arası meclis başkanlığı yaptı. Aynı zamanda 7. dönem TBMM öğrenci başkanlığı adaylığında bulundu. 2012-2015 yılları arasında Bahçelievler AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Aktif ticaretle uğraşan Bayrambey, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.