KARS Haber Girişi : 17 Mart 2020 22:44

Halit Özer: Tedirgin olmayalım, tedbiri de elden bırakmayalım

Halit Özer: Tedirgin olmayalım, tedbiri de elden bırakmayalım
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Halit Özer: Tedirgin olmayalım, tedbiri de elden bırakmayalım

Halit Özer: Tedirgin olmayalım, tedbiri de elden bırakmayalım

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Başkanı Asya Otel Sahibi Halit Özer, ülkemizde de vuku bulan koronavirüse karşı tedbir alınmasının önemine vurgu yaparak tedirgin olunmamasını istedi.

Özer’in açıklaması şöyle:

Dünya’yı ve ülkemizi tehdit eden bu corona vakası elbette elbirliği ile aşılacaktır. Sürecin sağlıklı işlemesi için tedbirlere duyarlı olarak uymamız gerekir. Elbette bu hijyenik tedbirler sadece bu süreçte değil hayat boyu dikkat etmemiz gereken hususlardır. Bizler toplum olarak buna zaten alışık ve duyarlıyız tez zamanda da bunu ülkemizden defedeceğiz.

Kars esnafımız alınan tedbirler neticesinde MORELLERİNİ BOZMALARI gerekir. Bu işletme kapma sürecini kendi yararlarına çevre bilir tadilat, tamirat, bakım ve onarım gibi durumlara girebilir. Bu ve benzeri hastalık ve savaşları bizler toplum olarak ancak ve ancak moral ve motivasyonumuzu yüksek tutarsak başarabilir ve üstesinden gelebiliriz.

Sağlık Bakanlığı bu süreci çok başarılı yürütüyor. Umut ediyoruz ki diğer İlgili Bakanlıklarımız bu işletme kapama sürecinde gerek esnafımıza gerek işverenlerimize gerekse sektör çalışanlarına yönelik bir kriz önlemi alarak ( esnaf ödemeleri , Çek ertelemeleri SGK ve vergi, Banka Kredileri, Kira  ) v.b İşveren ve çalışanlarımızın da önlemini alıp daha da güzel bir sürece gireceği inancı içerisindeyiz.

Bu nedenle alınan tedbirler esnafımızın moralini bozmasın. Daha da güzel daha da yaşanabilir ve sürdürülebilir bir turizm için ÖNLEM ŞART.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.