KARS Düzenleme Tarihi : 04 Ocak 2021 21:52 Haber Girişi : 04 Ocak 2021 21:53

Hanurucu ailesinden Alibeyoğlu ailesine taziye mesajı

Hanurucu ailesinden Alibeyoğlu ailesine taziye mesajı
Hanurucu ailesinden Alibeyoğlu ailesine taziye mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hanurucu ailesinden Alibeyoğlu ailesine taziye mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Metehan Paşa Tekstil ve Mobilya Oto Alım Satım Ltd. Şti. kurucusu merhum Ziyadhan Hanurucu’nun oğlu Ahmet Hanurucu, emekli öğretmen Kerem Hanurucu ile Turgay Hanurucu ve Burçay Hanurucu, Kars Belediye eski Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun abisi, Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun babası, Türk Kızılay’ı Kars Şubesi eski il Başkanı İsmail Medet Alibeyoğlu’nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Hanurucu ailesinin mesajı şöyle:

“Kars’ımızın medai iftiharlarından, duruşu, yüreği, özü ve sözüyle gönüllerde taht kuran çok sevdiğimiz, koca yürekli insan, yardımsever kadim dostumuz İsmail Medet Alibeyoğlu’nun Covid-19’a yenik düşerek hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum İsmail Medet Alibeyoğlu’na Cenabı Allah'tan rahmet, Alibeyoğlu ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. ALLAH yakınlarına ve sevenlerine sabır ihsan eylesin”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.