KARS Haber Girişi : 04 Şubat 2021 23:26

Helal Olsun Nevzat Başkan

Helal Olsun Nevzat Başkan
Helal Olsun Nevzat Başkan KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Helal Olsun Nevzat Başkan

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın çalışkan, başarılı başkanlarından Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, bir sosyal sorumluluğa daha imza atarak belediyenin kendi imkanlarıyla satın aldığı 2 yeni cenaze aracını hizmete sundu.

Hizmet aşığı Başkan Yıldız, memnuniyet uyandıran hizmetlerine yenilerini ekleyerek gönüllerde taht kuruyor. İlçe halkının sevgisini ve güvenini kazanan Başkan Yıldız, araç filosunu da kendi öz kaynaklarıyla zenginleştiriyor. Bunun son örneği bugün hayata geçirildi. MHP’den iki dönemdir başkan seçilen Nevzat Yıldız, şunları söyledi:

”Bu aldığımız aracımız öncelikle Belediyemize hayırlı olsun. Tabi önceden bir cenaze aracımız vardı. Erzurum’a, Kars’a gönderdiğimiz zaman tek araç olduğundan dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Bu sıkıntıyı gidermek için mevcut encümenlerimizle görüşerek karar aldık ve bu cenaze taşıma aracını aldık.

Bundan sonra tabi Kars, Erzurum, Ağrı, Iğdır bu gibi illerimizden bu araçlarımız hizmet edecek. Köylü vatandaşlarıma sesleniyorum; Muhtarlarımız köylerimizde çekinerek araç istiyorlardı. Biz tekrar yeni  bir cenaze taşıma aracı getirdik. Bu vesileyle bütün köylerimize buradan seslenmek istiyorum; hiç çekinmeden kendi araçları gibi 7 -24 her saat bizleri 110 numaralı telefonla arayarak cenaze taşıma aracımızı isteyebilirler. Şimdiye kadar bu gibi çalışmalarımızı hiç aksatmadık. Bundan sonra aracımızın iki tane olması bizlerinde rahatlattı nedeni buradan cenaze aracımızı bir yere gönderdiğimizde ikinci bir cenazeye yetişme şansımız yoktu ve sıkıntı yaşıyorduk. Şükürler olsun bu gibi sıkıntımızı giderdik.

Çünkü bu araçlarımızın ilçemize ve halkımıza hizmet etmesi bizim için çok önemli. İlçemizin köylüsüyle, şehirlisiyle ödenen vergilerle bu araçlar alındı. Bu vesileyle yeni aracımız ilçemize kazasız belasız hayırlı olsun diyorum”

Başkan Yıldız ayrıca, “Tamamen belediyemiz bütçesinden karşılanan cenaze araçlarımız 24 saat hizmet vermek üzere hazır bekletilecek ve ilçe halkımıza hizmet edecektir. Hizmete başladığımız günden beri sadece ilçe merkezi ile sınırlı kalmayıp ilçemize bağlı köylere de tüm imkanlarımızı seferber ettik ve bundan sonrada devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve güzel günler diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından belediye personellerinin de katılımıyla dualar edildi, kurban kesildi. Kesilen kurbanın kanı araçlara sürülerek “hayırlı olsun” dileklerinde bulunuldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.