GÜNCEL Haber Girişi : 13 Ocak 2018 19:47

Hepimiz Sarıkamış’a gelmeliyiz

Hepimiz Sarıkamış’a gelmeliyiz
Kars’ın Sarıkamış İlçesi, sadece 90 bin şehidi bağrında barındırmasıyla bile ülkemiz insanının tamamının gezip görmesi gereken bir bölge.

Hepimiz Sarıkamış’a gelmeliyiz

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın Sarıkamış İlçesi, sadece 90 bin şehidi bağrında barındırmasıyla bile ülkemiz insanının tamamının gezip görmesi gereken bir bölge. İşte bu bölgenin kıymetini bilip gezmeye gelen gençlerin “Hepimiz Sarıkamış’a gelmeliyiz” çağrısı. Iğdır’dan gelen Harika Sal’da bu çağrıyı çok anlamlı sözlerle dile getirdi.

İşte Iğdır Nene Hatun Meslek Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Harika Sal’ın izleyen herkesi hem duygulandıran hem de gururlandıran konuşması:

“Bizim için büyük bir milli birlik ve beraberlik günü. Hepimiz Sarıkamış’a gelmeliyiz. Çünkü bu, gerçekten vatan ve millet adına muhteşem bir gün. Bana kalsa Türkiye’nin her şehrinden insanlar topluluğunun buraya gelmesi lazım. O zaman milli birlik ve beraberlik içinde sonuna kadar gideriz. Çünkü o şehitlerimiz o kadar yüce gönüllü insanlardı ki burada çarıklarıyla beraber adım adım gidiyorlardı. Biz ise üstümüzde kalın montlarımız falan var hiç olmasa onları anacak kadar bir şeyimiz olsun. Onları gerçekten muhteşem şekilde anıyoruz. İnşallah mekanları Cennet olur, ki olmuşlardır da çünkü onlar şehitlerimiz. Gerçekten şehitlerimiz müthiş insanlar. İnşallah Allah’ın izniyle bu yolda sonuna kadar gideceğiz, son adımına kadar”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.