KARS Haber Girişi : 16 Ocak 2020 22:58

Hikmet Aydın Karslı hemşehrilerine yemek verdi

Hikmet Aydın Karslı hemşehrilerine yemek verdi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK İçişler Bakanlığı hukuk Müşavirliği Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Aydın Ankara'da Karslı hemşehrilerine yemek verdi
Hikmet Aydın Karslı hemşehrilerine yemek verdi

Hikmet Aydın Karslı hemşehrilerine yemek verdi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İçişler Bakanlığı hukuk Müşavirliği Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Aydın Ankara'da Karslı hemşehrilerine yemek verdi

İçişleri Bakanlığında birçok yerde Kaymakamlık görevlerini yürüttükten sonra vali yardımcılığı görevinde bulunan, daha sonra İçişleri Bakanlığı hukuk müşaviri Genel Müdür Yardımcısı olan Hikmet Aydın, Ankara'da Karslı bürokrat, siyasi ve işadamlarından oluşan gruba yemek verdi.

Yemeğe, Kars Milletvekili Tarım Ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ankara Sosyal Sigortalar İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Kars Ardahan Iğdır Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ankara Büyükşehir Fen İşleri koordinasyon müdürü Faik Ece, Ulaştırma altyapı Bakanlığı'nda Danışman Mehmet Özbey, Akyaka belediye başkanı Ergüder Toptaş, Digor belediye başkanı Nebi kerenciler, Digor dağpınar belediye başkanı Ömer Vargün, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun,15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz,Emniyet teşkilatından Mehmet Güneş,İş adamı İbrahim Danyıldız, İş adamı Ercan Çağ, İş adamı Selami sağlık, Kağızman Ortaköy dernek başkanı Kars Ardahan Iğdır' Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Münür Aydın, KAİ Federasyonu Başkan vekili ve Altındağ spor kulübü Başkan yardımcısı Yener Acay, Serhat haber medya grubu ve yeni Türkiye’m Gazetesi imtiyaz sahibi Kars Ardahan Iğdır' Federasyonu  Genel Başkan Yardımcısı Digor dernek başkanı Seyfettin Düzçay, Digor belediye meclis üyeleri ve daha ismini sayamadığımız birçok hemşeri grubu katılım sağladı.

Yemekte, tüm hemşerilerini bir araya getirerek kısa bir teşekkür konuşması yapan Hikmet Aydın, “Değerli hemşerilerim, çok değerli akrabalarım, hepinizi bir arada görmek benim için bir onur ve bir şereftir. Hepinizi çok seviyorum. Belki uzun süredir sizlerden uzak duruyordum, inşallah bundan sonra hep beraber olacağız” dedi

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.