KARS Düzenleme Tarihi : 26 Eylül 2020 21:48 Haber Girişi : 26 Eylül 2020 21:48

Hırsızlık yaptıkları kamyonla, ölüme neden oldular

Hırsızlık yaptıkları kamyonla, ölüme neden oldular
Hırsızlık yaptıkları kamyonla, ölüme neden oldular KAFKAS HABER AJANSI
Hırsızlık yaptıkları kamyonla, ölüme neden oldular

Hırsızlık yaptıkları kamyonla, ölüme neden oldular

KAFKAS HABER AJANSI 

Kars'ta inşaat malzemelerinin bulunduğu depodan, defalarca hırsızlık yapan 2 kişi, yine hırsızlık için geldikleri yerde bir kamyonetle motosiklet sürücüsüne çarpınca yakayı ele verdiler. Motosiklet sürücüsü Y.B.'nin (51) ölümüne neden olan hırsızlar Y.A. (46) ile E.G.'nin (23) çaldıkları 100 bin TL'lik malzemeler bir köye bulundu.

Kars'ta geçen hafta, saat 05.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesinde E.G'nin kullandığı kamyonet aracı depo önüne yaklaştırmak için ters manevra yaparken, motosikletli Y.B.'ye çarptı. Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri gelince, çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybedince, sürücü E.G. hakkın soruşturma başlatıldı. Kamera incelemeri ile birlikte hırsızlık olaylarının da zanlısı olduğu tespit edilen E.G., ile arkadaşı  Y.A.'nın Eylül ayı içerisinde depodan 9 kez hırsık yapan kişiler olduğu ortaya çıktı. Yine soygun için bölgeye geldiklerleri anlaşılan 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldıkları piyasa değeri 100 bin TL olan inşaat malzemelerini ise Arpaçay ilçesindeki  bir köyde Y.A.'ya ait depoda sakladıkları ve buradan piyasa değerinin altında satışa sundukları belirlendi.

İnşaat malzemeleri sahibine iade edilirken, E.G. 'ölüme sebebiyet vermek ve hırsızlık' suçlarından, Y.A.'da hırsızlıktan çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine kondu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.