KARS Haber Girişi : 26 Ocak 2022 00:15

Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi

Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi
Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Çalışkan, başarılı gazeteci Hüsnü Bediroğlu, İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığına getirildi.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve değişik il, ilçe ve köy derneklerinin üyesi olduğu İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu 2003 yılından beri faaliyetlerine devam ediyor.

Kurucu başkanı Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Burhanettin Yılmaz ve Velişan Yerli’den sonra 22-01-2022 günü gerçekleşen kongrede federasyon genel başkanlığına Gazeteci Hüsnü Bediroğlu, oy birliğiyle seçildi.

Kongrede yeni derneklerin üyeliklerinin katılımı ile Federasyon daha da güçlenerek temsiliyet alanında güvenle faaliyetlerine devam işareti verdi.

Önceki dönem Genel Başkanları, Burhanettin Yılmaz ve Velişan Yerli. “Federasyonumuzun Genel başkanlığına Seçilen Arkadaşımız Hüsnü Bediroğlu, Federasyonumuzun kurulundan beri sadakatle ve titizlikle bizimle hep aynı duyarlılıkla yol yürümüş olup bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayız ve bundan ileriye yönelik çok iyi hizmetler yapacaklarına inanıyor ve ekip arkadaşlarıyla bütünlük ruhuyla başarılı çalışmalar diliyoruz.” dediler.

İDF’nin yeni genel başkanı Hüsnü Bediroğlu da, “Beni genel başkanlığa layık gören dernek başkanları ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan böyle üstlendiğimiz görevi sorumlulukla daha ileri mertebelere taşımak ve federasyonumuzun misyonunun adına yakışır şekilde temsil etmeye hassasiyetle yaşatacağımızdan, gurur duyacağınızdan şüpheniz olmasın. Kurucu ve dönemsel başkan, delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Telefon ve mesajlarla tebrik edenlere de teşekkür eden Bediroğlu, “Divan başkanlığını her zamanki gibi titizlikle gerçekleştiren sayın Güven Doğruyol başkanıma ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

HÜSNÜ BEDİROĞLU

Ardahan Doğumlu, Gazeteci, Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarındaki Bazı Görevleri, Kars- Ardahan Eğitim ve Kalkınma Vakfı (K.A.I)- Türkiye Yardım Sevenler Derneği (T.Y.S.D) İstanbul Şubesi- Siyaset Üstü Düşünce Derneği (SDE) Yönetim Kurulu Üyeliği Görevlerinde Devam Ediyor.

Not: Yeni Yönetim Kurulu Listemiz Web Sayfamızda Duyurulacaktır.

Her Zaman Yanımızda olan ve Sesimizi Dünya’ya Duyuran World Türk Tv. Ailesine, Teşekkür ve Saygılarımızı Sunuyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.