GÜNCEL Haber Girişi : 21 Haziran 2018 22:30

İDSA Fotoğraf Yarışması

İDSA Fotoğraf Yarışması
‘İyi Dersler Şoför Amca’ projesi fotoğraf çekme yarışmasında Erzurumlu servis şoförü mansiyon ödülü kazandı.

�DSA Fotoğraf Yarışması

KAFKAS HABER AJANSI

‘İyi Dersler Şoför Amca’ projesi fotoğraf çekme yarışmasında Erzurumlu servis şoförü mansiyon ödülü kazandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle “Trafikte Sorumluluk Hareketi” kapsamında gerçekleştirilen ‘İyi Dersler Şoför Amca Projesi” yeni bir fotoğraf yarışması başlattı.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde proje kapsamında Çanakkale, Denizli, Erzurum, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerinde eğitim alan taşımalı eğitim sisteminde görevli servis şoförlerinin katıldığı yarışmada, şoförlerden yol güzergâhları üzerindeki doğa, insan, manzaralarını fotoğraflamaları istendi. Yarışma, taşımalı eğitimde görev yapan servis şoförleri aracılığıyla ülkemize ait doğal, coğrafi, kültürel ve turistik zenginliklerin tüm Türkiye geneline tanıtması hedeflendi.

Yarışmanın kazananları Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları, Michelin temsilcileri ve güzel sanatlar dalında uzman bir akademisyenden oluşturulan jüri değerlendirmesinin ardından 12 Nisan 2018 tarihi itibarıyla www.iyiderslersoforamca.com üzerinden duyuruldu.

Yarışma sonucu; Tortum ilçemizden yarışmaya katılan Çaylıca Mahallesinden 25 D 0803 plakalı Servis Şoförü Sinan Altun “Mansiyon” ödülü olarak 150 Tl. Hediye çeki almaya hak kazanmıştır. Ödülü Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Kd.Başçavuş Orhan KAÇAR tarafından

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.