Iğdır'da Sosyal Mesafeli Sınav

Iğdır'da Sosyal Mesafeli Sınav

KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

Iğdır’da Motorlu Taşıt Sürücü Sınavından (MTSK) 70 üzeri puan alan sürücü adayları, direksiyon sınavına maske ve sosyal mesafeyi koruyarak girdi.

Sınava katılacak adaylar sabah erken saatte direksiyon sınav alanında yerlerini alırken, sınavı gerçekleştirecek öğretmen ve Şube Müdürleri toplantı yaptı. Iğdır İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Turkay Otay , görevlilere direksiyon sınavının sağlıklı bir şekilde yapılması için sınav yapılacak güzergah ve sınavda dikkat edilecek kurallar konusunda bilgi verdi. İki grup halinde öğretmenlerle toplantı yapan  Turkay Otay , Krona virüs tedbirleri kapsamında sınavın yapılacağını maske takmanın zorunlu olduğunu maskesiz hiç bir adayın sınava alınmamasını istedi. Sınav yapacak başkan ve üyeler, sınava girecek sürücü adaylarının isimlerinin olduğu tabletleri teslim aldı. Her aday için 35 dakika uygulama sınavı yapıldı. Kursiyerlerin en çok park etmede hata yaptıkları ve elendikleri görüldü.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen de sınav yerine gelerek denetimde bulundu.

(BA-BA-S) IĞDIR (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

  • 1 / 1 Iğdır'da Sosyal Mesafeli Sınav 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.