SİYASET Haber Girişi : 13 Kasım 2023 22:15

İlk başvuruyu Tolgahan Reis yaptı

İlk başvuruyu Tolgahan Reis yaptı
İlk başvuruyu Tolgahan Reis yaptı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İlk başvuruyu Tolgahan Reis yaptı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Tolgahan Reis, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuruyu İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Naim Kaya, İl sekreteri Ali Tamyüksel, Yerel yönetimler başkanı Faruk Yavuz kabul etti. İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Naim Kaya “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

TOLGAHAN REİS: “KARSIMIZI AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

AK Parti önceki dönem Gençlik Kolları İl Başkanı, Turgutreis Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolgahan Reis, Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kars İl Başkanlığı’nda Belediye Başkan Adaylığı için müracaata bulunan Tolgahan Reis, AK Parti Belediyeciliği ile Kars’ı yepyeni bir çehreye kavuşturacaklarını vurguladı.

Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini yürüteceklerini ifade eden Tolgahan Reis şunları belirtti : “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep şunu söylerdi : ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır’ Biz önce Kars’ta gönülleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Bizler hamdolsun 2002’den bugüne Ak Parti Ailesi’nin içerisindeyiz. Hiçbir zaman çizgimizde bir kırıklık olmadan bu yüce davaya hizmet etme şerefine nail olduk. Partimizin her kademesinde görev aldık. Yeri geldi direklere tırmanıp bayrak astık, yeri geldi halkımıza hizmet yarışında hizmetkar olduk. En büyük hedefimiz Kars’ı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturmak ve bu güzel şehrimizi hak ettiği konuma taşıyarak, Kars’ı marka bir şehir haline getirmektir. Bugünde mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimize gelerek Kars Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundum. 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ülkemize ve Karsımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.