GÜNCEL Haber Girişi : 02 Mart 2018 15:30

İnternet ve Oyun Bağımlılığı Konuşuldu

İnternet ve Oyun Bağımlılığı Konuşuldu
İlk Emir Oku Kitap Kafede İnternet ve Oyun Bağımlılığı Konuşuldu.

�nternet ve Oyun Bağımlılığı Konuşuldu

Kafkas Haber Ajansı

İlk Emir Oku Kitap Kafede İnternet ve Oyun Bağımlılığı Konuşuldu.

Gençlik spor bakanlığı tarafından 2016 1 çağrı döneminde desteklenecek projeler arasında yer almaya hak kazanan ve altı aydır turan çelebi caddesi 12 numarada hizmet veren ilk emir oku kitap kafe şubat ayının son haftasında Kafkas Üniversitesi Araştırma Görevlisi Araştırmacı Yazar Ziyaeddin Halid İpek hocayı konuk etti.

28 Şubat 2018 tarihinde saat 18.30-19.30 saatleri arasında İlk emir oku kitap kafede yapılan söyleşi öncesi programı arz eden proje koordinatör yardımcısı Muhammed Cesur, proje koordinatörü Hüsnü Çelik katılımcı misafirlere kitap kafenin ilk altı ayında yapılan sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerden bahsetmesi için kürsüye davet etti.

Sıcak ve yoğun bir ilginin olduğu söyleşide, Kafkas Üniversitesi Araştırma Görevlisi Araştırmacı Yazar Ziyaeddin Halid gençlerde internet ve oyun bağımlılığı hakkında hazırladığı sunum ile bilgilendirme yaptı. İpek, gençlere yönelik hazırladığı sunumda bağımlılığın boyutları kurtuluş yoları ve çözümü için yapılması gereken hususlarda hayati ikazlarda bulundu.

Gençlerde internet ve oyun bağımlılığı söyleşi sonrası gençlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Katılımcıların memnuniyetini ölçen anket yapıldı. Dernek Başkanı Muammer KAKÇA Katılımlarından dolayı başta Kafkas Üniversitesi Araştırma Görevlisi olmak üzere diğer katılımcı gençlere ve gönüllü çalışanlara ve teşekkür etti.

(UA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.