KARS Haber Girişi : 26 Ağustos 2021 12:23

İş Bankası Kars Şubesi Kuruluş Yıldönümünde Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı

İş Bankası Kars Şubesi Kuruluş Yıldönümünde Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı
İş Bankası Kars Şubesi Kuruluş Yıldönümünde Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş Bankası Kars Şubesi Kuruluş Yıldönümünde Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye İş Bankası’nın 97. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Kars’ta şube yönetimi tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Çelenk sunma programına Banka Yetkilileri Barış Kalacı ve Muzaffer Yiğit katıldı.

Çelenk sunma töreni sonrasında yapılan açıklamada; ‘Türkiye İş Bankası’nın ülkemizdeki ekonomik kalkınmanın, sosyal ve kültürel gelişimin her aşamasına öncülük ettiğini ve tüm bunlara katkıda bulunduğuna vurgu yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün İş Bankası için belirlediği misyonu 97 yıldır hiç aksatmadan sürdürüldüğüne işaret edilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 “Mustafa Kemal Atatürk’ün Bankamız için belirlediği misyonu 97 yıldır hiç aksatmadan sürdürüyoruz. İlk genel müdürümüz merhum Celal Bayar, 1928 yılında bir demecinde İş Bankalılık felsefesini; Bankamızın memurin kadrosu yoktur, iş kadrosu vardır. İş Bankası’nda çalışan Türk gençleri kendilerini alelade ücretli veyahut maaşlı bir memur olarak telakki etmiyorlar. Onlar bu işte behemehâl muvaffak olmayı milli şeref ve haysiyet meselesi yapmışlardır” cümleleri ile özetlemiştir.

Türkiye’nin ekonomik kalkınmasının, sosyal ve kültürel gelişiminin her aşamasında Bankamızın öncülüğü ve katkısı vardır. Bu öncülük ve katkı, halkımızın güven ve teveccühü ile her zaman ödüllendirilmiştir. 27Ağustos 1924’de kurulan Bankamızın 97. Kuruluş yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Bankamızı kuran güçlü iradenin ortaya koyduğu yüksek hedeflere doğru ilerlemenin onurunu bir kez daha yaşıyoruz”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.