GÜNCEL Haber Girişi : 29 Eylül 2021 23:01

İş İnsanı Turan Çelik; Biz sahip çıkmayacağız da kim sahip çıkacak?

İş İnsanı Turan Çelik; Biz sahip çıkmayacağız da kim sahip çıkacak?
İş İnsanı Turan Çelik; Biz sahip çıkmayacağız da kim sahip çıkacak? KAFKAS HABER AJANSI

İş İnsanı Turan Çelik; Biz sahip çıkmayacağız da kim sahip çıkacak?

KAFKAS HABER AJANSI

Haber: Fakir Yılmaz

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı eski Başkanı iş insanı Turan Çelik üniversite kayıtlarının devam ettiği şu günlerde yaptığı açıklamada başta öğrencilerimiz olmak üzere çevremize, memleketimize ve ülkemize sahip çıkmanın hepimizin görevi olduğunu söyledi.

Gazeteci Fakir Yılmaz ve Gazeteci Selmi Yılmaz ile İstanbul Taksim'deki ÇELİKLER A.Ş Genel merkezinde görüşen iş insanı Turan Çelik "gerek kendisinin gerekse Kars'ın ve bölge insanının duayeni olan İsmail Aytemiz ve bugüne kadar KAI Başkanlığını yapan hemşerilerimizin başkanlığını yaptığı KAI aracılığıyla ve kendi özel imkanlarıyla karınca kararınca katkı sunmaya çalıştıkları üniversite öğrencilerine, hemşerilerime katkı sunmanın vicdan rahatlığı içinde birileri olarak bizler ve bizden sonra gelen neslin görevidir öğrencilerimize ve insanlarımıza sahip çıkmaktı." dedi.

Kars'a yönelik yatırımlarıyla da tanınan ve bölgenin önemli iş adamlarından olan ÇELİKLER A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turan Çelik dünyanın başına bela olan koronadan kaybettiği küçük kardeşinin üzüntüsü ile herkesi bahsedilen önlemler çerçevesinde sağlıklı bir yaşam için aşı olup tedbirli olmaya da davet etmeyi de ihmal etmedi.

Çelik gazetemiz aracılığıyla tüm hemşerilerinin ellerinde olan imkanlar düzeyinde başta üniversite öğrencileri olmak üzere toplumuna sahip çıkmaya davet etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.