KARS Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 22:20

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım’a muhtarlardan teşekkür

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım’a muhtarlardan teşekkür
İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım’a muhtarlardan teşekkür KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım’a muhtarlardan teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, Sarıkamış mahalle ve Köy muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe ve köy sorunlarını dinleyip not aldı.

Köy ziyaretlerinde de bulunan ve muhtarlara seslenen Yıldırım, “Sizler bizim mahalle ve köylerimizde gözümüz kulağımızsınız. Birlikte el ele vererek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına imkanlarım dahilinde elimden geleni desteği sağlayacağım” dedi.

Sarıkamış İnönü , İstasyon, İstiklal, Şehitler, Yeni Mahalle, Erenler mahalle muhtarları olmak üzere Armutlu , Çardakçatı, Çayırlı, Ak Ören, Kayalıboğaz, Koçoğlu, Orta kale, Mescitli, Çamyazı, Şehit Emin, Odalar, Kozan, Çolaklı, Aşağısallıpınar , Yukarısallıpınar, Başköy, Kurbançayır, Kayalıboğaz, Altınbulak, Köroğlu,İnkaya köylerinin muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım'a Sarıkamış ve köylerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Özellikle geçen yıl İnkaya Köyünde selden zarar gören ailelere sağlamış olduğu yardımlardan ve İlçedeki taziye evlerinin iç donanım desteklerinden ötürü ayrıca teşekkürlerini sundular.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.