GÜNCEL Haber Girişi : 06 Eylül 2021 23:00

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, ''Sarıkamış gülerse Kars güler''

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, ''Sarıkamış gülerse Kars güler''
İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, ''Sarıkamış gülerse Kars güler'' KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım, ''Sarıkamış gülerse Kars güler''

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars7ın Sarıkamış ilçesinin en büyük mahallesi olan İnönü mahallesinde mahalle muhtarı Esad Aybirdi’nin  gayretleri ve halkın yardımlarıyla binası tamamlanan Taziye Evi,  İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım'ın iç donanım desteğiyle halkın hizmetine açıldı.

Taziyede bulunma çabasının insani bir duygu olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Taziye, sabra teşviktir. Dostların acıyı paylaştığı ve üzüntü duymalarının bir çabasıdır. Kars, değerler dünyamıza ait duyguları derin yaşayan bir kenttir. Tarih boyunca garip gurebaya kucak açılan bu şehirde, dostlarının matemlerine ve acılarına ortak olunur; geçmişte bunun sayısız örnekleri vardır.” diye konuştu.

Yıldırım, “Yıllar önce İl İlçe ve köylerde halk ve muhtarlarımızla birlikte el ele vererek başlatmış olduğumuz Taziye evleri geleneği bu bölgede acıların kurumsal bir yapı şeklinde paylaşılmasını sağlamıştır. “dedi.

Yıldırım ayrıca, “Sarıkamış halkıyla, İlçesiyle, köyleriyle hizmetlerin en güzeline layık ilçelerimizden biridir. Şehitler diyarı Sarıkamış ve Köylerine elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

Mahalle muhtarı Esat Aydemir de “Şehitler diyarı Sarıkamış’ımıza yakışan çok güzel bir yer oldu. İlçemiz adına başta Yasin Aşkın Yıldırım olmak üzere taziye evine katkısı bulunan herkese teşekkür ederim2 dedi. 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.