KARS Haber Girişi : 25 Mart 2021 21:37

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım:

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım:
İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım: "Kağızman Çeperli köyüne hayırlı olsun" KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım: "Kağızman Çeperli köyüne hayırlı olsun"

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım bir Taziye Evi’nin iç donamını da Kağızman’ın Çeperli köyüne yaptırdı.

Çeperli Köy halkı ve muhtarı Recep Yıldız, “Köyümüzün ihtiyacı olan aynı zamanda sosyal amaçlı da kullandığımız Taziye Evi’nin iç donanımı yetersiz olduğundan dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Sağ olsun Yasin beyin dini mekanlara ve halka hizmetlerini ve desteklerini duyduk. Taziye Evimizin yenilenmesi için ricada bulunduk. Bizi kırmadı ve taziye evinin ihtiyacı olan malzemelerin tamamını karşıladı ve Köy halkının hizmetine sundu.  Bundan sonraki ihtiyaçlarımızın da karşılanmasında yanımızda olacağının sözünü verdi.  Kendisine köyümüz adına teşekkür ederiz. Ne mutlu bu hizmetleri buralara getirenlere, bu hizmetlere vesile olanlara, ne mutlu hizmetlere katkısı olanlara” dediler.

Yıldırım da, 2Muhtarlarımızla ve halkla el ele vererek hizmetleri hayata geçiriyoruz. Biz noksan olanı tamamlamaya çalışıyoruz. Rabbim ’in adının zikredildiği her mekanın hizmetçisi olduğumu, gücüm nereye kadar ulaşırsa orada var olacağımı bilmenizi istiyorum” diyerek insanların dualarına ihtiyacımızın olduğunu söyledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.