GÜNCEL Haber Girişi : 23 Kasım 2023 21:35

İşadamı Bahattin Kaskansoy’un Öğretmenler Günü Mesajı

İşadamı Bahattin Kaskansoy’un Öğretmenler Günü Mesajı
İşadamı Bahattin Kaskansoy’un Öğretmenler Günü Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İşadamı Bahattin Kaskansoy’un Öğretmenler Günü Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Bahattin Kaskansoy’un, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bilgi ve teknolojinin büyük bir hızla dünyanın her köşesine ulaştığı günümüzde, bilginin üretilmesi ve güncellenmesi, sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılması hayati önem kazanmıştır.

Bu sürecin doğal sonucu olarak tüm ülkeler eğitime daha fazla önem vermekte ve çok önemli yatırımlar yapmaktadırlar. Eğitim, toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz de bu anlamda en büyük gücümüzdür.

Cumhuriyetimizin geleceği sevgili çocuklarımızın; hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek, bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi, milleti ve kendisi yararına rahatça uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir. Bu nedenle, ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma hedeflerine ulaşarak dünya ülkeleri arasında layık olduğu yeri alabilmesi yolunda, öğretmenlerimizden toplumumuzun beklentisi büyüktür.

Değerli Öğretmenler, Siz yalnızca 24 Kasımlarda değil her zaman değerlisiniz ve öyle kalacaksınız. Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var. Bu anlamlı günde ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyor, aileniz ve öğrencilerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu yarınlar diliyor, 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.