KARS Haber Girişi : 23 Nisan 2022 01:29

İşadamı Gültekin Güvensoy’un 23 Nisan Mesajı

İşadamı Gültekin Güvensoy’un 23 Nisan Mesajı
İşadamı Gültekin Güvensoy’un 23 Nisan Mesajı KAFKAS HABER AJANSI

İşadamı Gültekin Güvensoy’un 23 Nisan Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI

Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Güvensoy, yayınladığı mesajında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu belirterek “23 Nisan 1920 tarihi Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Türk milletinin azim ve kararını ortaya koymuş bağımsızlığa doğru gidilen yolda tüm düşünceler TBMM çatısı altında ele alınarak hayata geçirilmiştir. Bağımsızlık mücadelesi verildiği günlerde, millet iradesinin her şeyin üzerinde olduğu gerçeği Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu ile tüm dünyaya ilan edilmiştir.” dedi.

Güvensoy ayrıca, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen bu kutlu gün Ulusal bayram olmanın ötesinde dünyada evrensel bir özellik kazanmıştır. Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız barışın, sevginin, kardeşliğin simgesidir. Türkiye Cumhuriyetinin yarınlarının emaneti olan çocuklarımızın özgür düşünceli, karar verebilen, sorgulayan, araştıran, üreten her türlü zorluğa göğüs gerebilecek ölçüde yetenekli, donanımlı, eğitimli milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri ortak hedefimizdir.” ifadesine yer vererek, “Bu duygu ve düşünceler ile “Ulusal iradenin simgesi, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun temel ifadesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıldönümünü ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum.” dedi

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.