GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ekim 2023 20:10

İşadamı Osman Bakırcı terörü lanetledi

İşadamı Osman Bakırcı terörü lanetledi
İşadamı Osman Bakırcı terörü lanetledi KAFKAS HABER AJANSI

İşadamı Osman Bakırcı terörü lanetledi

KAFKAS HABER AJANSI

Başta eğitim alyanındaki yatırım hizmetleri olmak üzere metropol şehirler başta olmak üz ere Türkiye’nin birçok kentinde inşaat setktöründe yatırımları olan İşadamı Osman Bakırcı, geçtiğimiz gürlerde Ankara’da meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

Bakırcı, “Ankara da meydana gelen terör saldırısında görevi başında yaralanan Emniyet mensuplarımıza ve yakınlarına acil şifalar diliyoruz. Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne uzanan elleri Türk askerimiz ve polisimiz elbet kıracaktır. Milletimize yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” dedi.

“Terörün her türlü biçim ve tezahürüne karşı herzaman ki gibi birlik ve beraberlik içinde olacak desteğimizi esirgemeyeceğiz” diyen işinsanı Bakırcı, “Omuz omuza milli menfaatlerimizi koruyacak ve bundan sonraki süreçte de Türk Milletine yöneltilen bu hain emellere fırsat vermeyeceğiz. Bu süreçte aracı gasp edilerek kendisi katledilen vatandaşımıza ve acılı ailesine de Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimize ve devletimize uzanan bu hain eller ve bunlara destek veren siyasi güçler son bulana kadar mücadelemiz devam edecektir. Milli irademizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününde yapılan bu saldırı manidardır. Ancak hiçbir güç bu milleti birlik ve beraberlik içinde olmaktan alıkoyamayacaktır. Vatanımızın her karış toprağını, vatanımızın bütünlüğünü Türkiye’de yaşayan milletimizle omuz omuza, sırt sırta vererek asker ve polisimizle el ele koruyacağız” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI