KARS Haber Girişi : 13 Mayıs 2024 23:37

İşinsanı Ferit Ulu’nun 19 Mayıs Mesajı

İşinsanı Ferit Ulu’nun 19 Mayıs Mesajı
İşinsanı Ferit Ulu’nun 19 Mayıs Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İşinsanı Ferit Ulu’nun 19 Mayıs Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı İşinsanı Ferit Ulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 105. Yıldönümü ’nü milletçe idrak ediyoruz.

Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecektir.

Sevgili gençler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu büyük bayramı sizlere armağan ederek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, temel ilkelerinin ve Türk Milletini ayakta tutan tüm değerlerin korunması, kollanması ve savunulması görevini sizlere vermiştir. Sizler, ecdadınızdan aldığınız ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşıyacak, dünyaya örnek olacak ve milletçe hepimizi gururlandıracak çalışmalara imza atacak güce ve ileri görüşe sahipsiniz. Ülkemizin müreffeh yarınları için umudumuz ve en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu vatan, bu bayrak, bu bayram sizindir ve sizlere emanettir.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve değerli Karslı hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Boş dünya 16 Mayıs 2024 09:17

    Hele dur daha 19 mayısa çok var