KARS Haber Girişi : 06 Şubat 2024 21:25

İşinsanı Gültekin Güvensoy’un Miraç Kandili Kutlama Mesajı

İşinsanı  Gültekin Güvensoy’un Miraç Kandili Kutlama Mesajı
İşinsanı Gültekin Güvensoy’un Miraç Kandili Kutlama Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İşinsanı Gültekin Güvensoy’un Miraç Kandili Kutlama Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

GÜVENSOY GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜLTEKİN GÜVENSOY’UN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, biz Müslümanların inanç ve kültür dünyasında önemli bir yere sahiptir. Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.

Bugün bizlere düşen, miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bugün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir.

Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. Hepimiz bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız. İnanıyorum ki, bu mübarek gece, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin güçlenmesine vesile olacaktır.

Miraç gecesinin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin tüm toplumumuzda ve dünyada yaygınlaşmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslâm Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor; bu gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.