GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mart 2023 00:14

İsmail Kaplan’ın haberleri artık Ankara imzalı

İsmail Kaplan’ın haberleri artık Ankara imzalı
İsmail Kaplan’ın haberleri artık Ankara imzalı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İsmail Kaplan’ın haberleri artık Ankara imzalı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay ilçesinin Kuyucuk köyünde küçük yaşta başladığı fotoğrafçılık sanatını geliştirerek profesyonelliğe taşıyan meslektaşımız İsmail Kaplan Anadolu Ajansı Ankara muhabiri olarak göreve başladı. Kars’tan ayrılarak Ankara’ya giderek işbaşı yapan İsmail Kaplan ilk habere imzasını da Ankara’da attı.

İsmail Kaplan köyü Kuyucuk’da dört mevsim doğa fotoğrafçılığı ile şe koyuldu. Kendi sosyal medyası facebook sayfasında yayınladığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Kaplan’a ilk teklif Kafkas Haber Ajansı’ndan geldi ve kendisinden izin alınarak fotoğrafları haberleştirildi. Ardından Anadolu Ajansı Kars il temsilcisi Cüneyt Çelik, teklif getirerek referans olarak Anadolu Ajansı’na kaşeli muhabir olarak işe başlamasına sebep oldu. Bir yardan da TRT muhabirliği yapan Kaplan yıllarca başarılı haberlere imza attı. Profesyonel fotoğraf ve videonun yanında mizahi yapısı ve yaşam haberleriyle ilgili başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti. Erzurum’da Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen yarışmalarda ödül aldığı gibi Serhat Kalkınma Ajansı’nın belgesel ve kısa film yarışmalarında da en iyi dereceyi aldı.

Sonunda Ankara’dan beklenen haber geldi ve İsmail Kaplan bizlerin de göğsünü kabartarak kadrosu verilerek Ankara’ya götürüldü. Burada hemen işe başlayarak ilk haber imzasını da atan Kaplan’da yeni görevinde üstün başarılar diliyorum.

Anadolu Ajansı Kars İl Temsilcisi Cüneyt Çelik’e de İsmail Kaplan’a gösterdiği yakın alaka ve ilginin yanında önünün açılması için geleceğine ışık tuttuğu için teşekkür ediyorum.

Yolun açık olsun kardeşim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.