KARS Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 10:51

İsmet Hagi’nin kurban bayramı mesajı

İsmet Hagi’nin kurban bayramı mesajı
İsmet Hagi’nin kurban bayramı mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İsmet Hagi’nin kurban bayramı mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Kurban Bayramı’nın ülkenin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisinde bulundu.

Hagi, “Asırlardır birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bu topraklarda, geçmişte olduğu gibi günümüzde de aramıza nifak tohumları ekmek isteyen bir takım güçler halkımızın huzur ve refahını engelleme adına hain planlarını uygulama gayreti içindedirler. Bu coğrafyada yaşayan yaklaşık 78 milyon vatandaşımız ırk, mezhep, dil, din ve bölgesel ayrımcılık olmaksızın aynı hak ve hürriyetlere sahiptir. Bu birlik ve beraberlik tablosunu bozmak isteyenler geçmişte olduğu gibi günümüzde de değişik senaryolarla halkımızın arasına nifak tohumları serperek hedeflerine ulaşma gayreti içindedirler. Bu asil millet geçmişte olduğu gibi günümüzde de bu oyunlara gelmeyecek ve devletin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta halkımız olmak üzere tüm İslam Alemi’nin, Karslı ve Digorlu hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın ülkemizdeki birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.