SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2023 00:07

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, Milletvekili A. Adayı Oldu

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, Milletvekili A. Adayı Oldu
İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, Milletvekili A. Adayı Oldu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İYİ Parti Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, Milletvekili A. Adayı Oldu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

-KARS'TA DOĞDU, KARS'TA BÜYÜDÜ. KARS'IN TÜM SORUNLARINA HAKİM. KARS'IN BİR EVLADI VE GENÇLİĞİN UMUDU OLARAK BU GÖREVE TALİP OLDU

-GENÇ SİYASETÇİ ŞÜKRÜ ERBAKİ: BASARACAGİMA İNANIYORUM

İYİ Parti'nin genç ve dinamik Gençlik Kolları Kars İl Başkanı Şükrü Erbaki, partisinden Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde serhat şehrimize hizmet etmek için aday olduğunu ­belirten genç siyasetçi Erbaki, “Türkiye İYİ olacak. Kars İYİ olacak” sloganıyla çıktığı yolda büyük ilgi gördü.

İYİ Parti Kars Milletvekili A. Adayı Şükrü Erbaki açıklamasında: “Ülkeme İYİ günlerin geleceği umuduyla çıktığım, bıkmadan, usanmadan ve yılmadan, gece gündüz demeden korkusuzca İYİ'lerle birlikte yürüdüğüm bu yola güzel şehrimin İYİ bir temsilcisi olmak için vekillik başvurumu yapmış bulunmaktayım. Yüce Allah ülkemize, milletimize ve bize hayırlısını nasip etsin. Türkiye İYİ olacak. Kars İYİ olacak.”

ŞÜKRÜ ERBAKİ KİMDİR?

12-08-1987 tarihinde Kars merkezde dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Kars merkezde tamamladıktan üniversite yıllarını da serhat şehri Kars’ta tamamladı.

Gıda teknolojileri, fen edebiyat kimya bölümünü bitirdikten sonra şuan Veteriner Fakültesi Biyokimya da Yüksek Lisansıma devam etmekte.

Aynı zamanda Kars'ın en eski ve bilindik Çamlıca şirketinin bir ferdi olarak ticaretle, ayrıca hayvancılık ticaretiyle de uğraşmakta.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail Aydınoğlu 28 Mart 2023 07:57

    Kars yönetimiyle bir halt olmaz kardeşim.hiç birini sahada bir gün dahi görmedik.hepsi gezmekten aciz daha derli toplu insan yokmu ya yönetime alsalar..Allah sana yardım etsin Şükrü kardeşim işin bu ekiple çok zor Buda karsın kaderi..