EĞİTİM Haber Girişi : 26 Şubat 2019 09:29

Japon Turizm devi Kars’a yatırım yapacak

Japon Turizm devi Kars’a yatırım yapacak
Dünya genelinde 70 ülke 554 Ofiste faaliyet gösteren H.I.S TURİZM de 18.000 çalışan bulunmakta. 2005 yılından beri Türkiye de faaliyet gösteren H.I.S Turizm son yıllarda Türkiye’de ki yatırımlarına hız verdi. H.I.S Turizm yetkilisi HASAN AKDAS ve Can Merg

Japon Turizm devi Kars’a yatırım yapacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dünya genelinde 70 ülke 554 Ofiste faaliyet gösteren H.I.S TURİZM de 18.000 çalışan bulunmakta. 2005 yılından beri Türkiye de faaliyet gösteren H.I.S Turizm son yıllarda Türkiye’de ki yatırımlarına hız verdi. H.I.S Turizm yetkilisi HASAN AKDAS ve Can Mergen Kars’a gelerek Kültür Turizm il Müdürü Hakan Doğanay ve KARSOD Başkanı Halit Özer ile görüşerek fikir alış verişinde bulundular.

Bu kapsamda H.I.S Turizm yetkilisi Hasan Akdaş şunları söyledi:

‘‘Japon hizmet kalitesi ve prensipleri ile Türkiye’deki yatırımlarımıza hız vermiş bulunmaktayız. Kapadokya ve Pamukkale’deki otel yatırımlarımızdan sonra ki hedefimiz Kars’a değer katacak farklı bir yatırım planlamaktayız. Bu anlamda turizmin son yıllarda yükselen yıldızı olan Kars’ a hem yerli hem de yabancı turist potansiyelini arttıracak yaklaşık 10 milyon USD değerinde yatırım planladık. Ülkemizin geçtiği şu zor günlerde son 3 ayda 50 kişi İstanbul ofisinde işe başladı ve Ankara ofisi açıldı. 20 kişi burada işe başladı. İstihdama katkı sunmaya devam ediyoruz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.