SİYASET Haber Girişi : 29 Kasım 2023 22:04

Kadir Bilgir CHP Kars Belediye Başkan A. Adayı

Kadir Bilgir CHP Kars Belediye Başkan A. Adayı
Kadir Bilgir CHP Kars Belediye Başkan A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kadir Bilgir CHP Kars Belediye Başkan A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yüksek Mimar Kadir Bilgir CHP’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı resmi başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Erdal Doğanay’a teslim eden Bilgir, “Kars’ı yönetmeye değil, Kars’a hizmet için adayım. Kars’ta şeffaf ve dürüst bir yönetim için adayım” dedi.

Bilgir konuşmasında şunları söyledi:

“Sayın il başkanım, merkez ilçe başkanım, kadın kolları başkanım ve gençlik kolları başkanım, saygıdeğer partililerim ve hemşerilerim; bir parçası olmaktan her zamana onur ve gurur duyduğum güzel ailem, yazılı ve görsel basınımızın değerli temsilcileri hepinizi en içten ve en samimi duygularım ile selamlıyorum.

   Serhat şehrimiz adına belediye başkan aday adayı olma kararı aldığım bu güzel günde beni burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.

   Ben Kars’ta doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Kars’ta tamamladım. Üniversite eğitimimi Mersin Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde, yüksek lisansımı ise Kafkas Üniversitesi’nde tamamladım. Eğitim hayatımı tamamladıktan sonra Kars’ta iş hayatına başladım. İnşaat ve gıda sektöründe uzun yıllardan beri bütün yatırımlarımı serhat şehrimize yaparak hizmetlerimi sürdürmekteyim. Bunların yanı sıra bir dönem Kars belediye meclis üyeliği ve Kars 36 spor yöneticiliği yaptım.

Kars’ta doğup büyüyen, Kars’ın tüm sorunlarını ve sıkıntılarını bilen, sizlerin mutluluğunuza sevinen, acılarınızı ve dertlerinizi paylaşan, herşeyini Kars’a ve Kars halkına adayan bir kardeşiniz olarak çok değerli hemşerilerimizin yoğun talep ve istekleri üzerine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP ‘den Kars belediye başkan aday adayı oldum. Siz değerli basın mensupları aracılığı ile aziz Kars halkına duyurmak ve takdirine sunmak istiyorum.

Kars’ı yönetmeye değil, Kars’a hizmet için adayım. Kars’ta şeffaf ve dürüst bir yönetim için hizmete hazırım.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.