SAĞLIK Haber Girişi : 12 Aralık 2017 18:08

Kafkas Halk Dansları, Ardahan Üniversitesini Coşturdu

Kafkas Halk Dansları, Ardahan Üniversitesini Coşturdu
Kafkas Halk Dansları Grubu Ardahan Üniversitesinde müthiş bir gösteriye imza attılar. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü, Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversite Genel Sekreteri Hadi Gelgit, Kafkas Halk Dansları Koordinatörü Korkut Oran, bir çok akademisyen ve

Kafkas Halk Dansları, Ardahan Üniversitesini Coşturdu

KAFKAS HABER AJANSI

Kafkas Halk Dansları Grubu Ardahan Üniversitesinde müthiş bir gösteriye imza attılar. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü, Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversite Genel Sekreteri Hadi Gelgit, Kafkas Halk Dansları Koordinatörü Korkut Oran, bir çok akademisyen ve öğrenci gösteriyi hayranlıkla izledi.

Ardahan Üniversitesi öğrencilerine halk oyunları eğitimi veren Korkut Oran; Ardahan da olmaktan ve böyle güzel bir üniversite de öğrencilere katkı da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu” dile getirdi.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber, “ Kafkas Halk Dansları Topluluğunun gösterisini hayranlıkla izlediğini ve halk oyunlarının öğrencilerine katkı ve farklılık kazandırdığını “ söyledi.

Grup Nida’nın da yer aldığı gösterinin ardından plaket taktim edilen Korkut Oran, Prof. Dr. Mehmet Biber’e teşekkür etti.

(BA-BA-S) ARDAHAN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.