BÖLGE Haber Girişi : 09 Ocak 2023 22:24

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yasin Aşkın Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yasin Aşkın Yıldırım’ı Ziyaret Etti
Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yasin Aşkın Yıldırım’ı Ziyaret Etti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yasin Aşkın Yıldırım’ı Ziyaret Etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yasin Aşkın Yıldırım, “Üniversitelerin bilgi üretebilme ve rakipleri ile rekabet edebilmenin temel nedenleri arasında, nitelikli akademik kadroya ve uzmanlaşmış bilgi birikimine sahip olmalıdır” dedi.  

Yıldırım, “Ülkenin geleceği ve yarınları İnsanımıza eğitim ve öğrenimlerinde katkı sağlamaya bir damla olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bize, bir ülkenin geleceği eğitimin, öğretimin, ilmin teknolojinin, ve sanatın gelişmesiyle bir bütün olduğunu öğrencilerimizin okumalarına vereceğimiz desteklerle Ülkemizin güçleneceğini unutmamalıyız” diye konuştu.  KAÜ’de binlerce uluslararası öğrenci var. Bu hem ülkemiz hem de global açıdan binlerce değer demek. Bu bir avantajdır dedi.  şehrimiz Üniversitesini tercih eden yabancı uyruklu ve İl dışından şehrimizi gelen öğrencilerimize sahip çıkılmalı, elimizden gelen desteği sağlamalıyız” dedi. 

“Ulusal ve uluslararası ayrımı yapmadan öğrencilerimizin her konuda yanlarında olmamız gerektiği”ni söyleyen Yıldırım, öğrencilere karşılaşabilecekleri sorun ve ihtiyaçları karşısında “kapım size her zaman açıktır, elimden gelen desteği sağlayacağım” diye konuştu. Öğrencilerin yaşadıkları sorunları not alan yıldırım  ilgili kurumlarla  paylaşacağını söyledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.