KARS Haber Girişi : 12 Aralık 2021 00:56

Kağızman Belediyesi’nde zengin araç filosu

Kağızman Belediyesi’nde zengin araç filosu
Kağızman Belediyesi’nde zengin araç filosu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kağızman Belediyesi’nde zengin araç filosu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,Belediyemizin kendi bütçesiyle tam donanımlı bir çöp kamyonu aldık...

Araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtenKağız manBelediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman Belediyesinini kendi bütçesiyle sıfır çöp kamyonunun teslim alındığını duyurdu.

Kağızman Belediyesi, halkın huzurla yaşayabileceği temiz bir çevre yaratmak adına araç filosunu güçlendirmeye ve her geçen gün araç parkını bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Daha önce Çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından hibe edilen kepçe ve hizmet aracından  sonra Kağızman Belediyesinin kendi bütçesinden tam donanımlı bir çop kamyonu aldı.

7,5 TON KAPASİTELİ

Kağızman ilçemize daha iyi ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermek adına çalışmalarını sürdüren Kağızman Belediyesi, Kendi bütçesinden tam donanımlı 2021 model 7,5 ton kapasiteli (Ford Cargo ) çöp kamyonunu araç filosuna kattı. Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve belediye encümenleri tarafından dualar eşliğinde ve kurban kesilerek yeni gelen tam donanımlı çöp arabası  teslim alındı.

GÜÇLÜ VE PLANLI HİZMETLER

Aracın hayırlı olmasını dileyen Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, “ Artan hizmetlerimizi yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz araç filosu ile daha kaliteli bir hale getiriyoruz. Alınan bu yeni araçla birlikte güçlü ve planlı bir şekilde büyüyen Kağızman ilçemizin ihtiyaçları karşılanacak. Belediyemizin kendi imkanlarıyla Aracımızın İlçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Belediye meclis üyelerimize belediye personellerimize ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her alanda gelişen ve çalışmalarıyla göz dolduran Kağızman’da daha iyi hizmetler için çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz ”dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.