KARS Haber Girişi : 24 Nisan 2022 01:37

KAKÜV’de 23 Nisan Etkinliği

KAKÜV’de 23 Nisan Etkinliği
KAKÜV’de 23 Nisan Etkinliği KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KAKÜV’de 23 Nisan Etkinliği

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kalkınma Vakfı Özel İlk ve Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 102. Yılı KAKÜV’de coşkuyla karşılandı.

Kafkas Üniversitesi kampüs alanındaki Ahmet Arslan Kültür Merkezi’nde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği programa üniversite yetkilileri, dekanlar ve okul idaresi katıldı.

Ana Sınıfı ve silk okul öğrencilerinin Kafkas Oyunları gösterisi, danslar ve birbirinden güzel etkinliklerin sahnelendiği etkinlik büyük beğeni topladı.

“Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğindeki oyunda miniklerin heyecanı adeta salonu sardı. İlk sahne alışları her hallerinden belli olan miniklerin ailelerine kendilerini gösterme çabası da görülmeye değerdi. Ailelerde miniklerin oyunlarını sık sık alkışlarıyla desteklediler.

Program ailelerin, okul idaresi ve öğretmenlerine böylesine güzel ve anlamlı program için teşekkür etmesi ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.