KARS Haber Girişi : 07 Mart 2020 20:10

KARPAT, şehitlerimiz için mevlit okuttu

KARPAT, şehitlerimiz için mevlit okuttu
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK KARPAT, şehitlerimiz için mevlit okuttu

KARPAT, şehitlerimiz için mevlit okuttu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT), Suriye'nin İdlib kentinde Esad rejiminin düzenlediği alçak saldırıda şehit olan askerlerimiz için mevlit okuttu.

KARPAT’ın İstasyon Mahallesi’ndeki Kültür Evi’nde düzenlenen mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu, dualar edildi, şehitlerimiz hayratına çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Genel Başkan yardımcıları Özlem Özturk, Osman Saday ve Yahya Demirkol yaptıkları ortak basın açıklamasında, " Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan ve ülkemizi yasa boğan hain saldırı sonucu askerlerimiz şehit oldu. Ordumuza manevi destek ve aziz şehitlerimizi yad etmek üzere Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Türk Milletinin birlik ve beraberliği, devletimizin bekası, İdlib’te hain saldırı sırasında şehit olan askerlerimiz ve tarih boyunca verdiğimiz şehitlerimiz için Kur’an okuttuk, dualar ettik. Şehitlerimize rabbimizden rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bizler ebediyen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve devletimizin yanındayız" dediler.

Açıklamada ayrıca, hükümetin aldığı kararların her zaman arkasında oldukları da belirtilerek, “Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. İnşallah bundan sonra tek bir askerimizin burnu dahi kanamaz. " ifadelerine yer verildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.