KARS Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 22:17

Kars 36 Spor Kulübünden Başkan Ötüken’e ziyaret

Kars 36 Spor Kulübünden Başkan Ötüken’e ziyaret
Kars 36 Spor Kulübünden Başkan Ötüken’e ziyaret KAFKAS HABER AJANSI

Kars 36 Spor Kulübünden Başkan Ötüken’e ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI

Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum ve futbolcuları Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yaşar Kop ile birlikte Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’i makamında ziyaret ederek, 2024-2025 Sezonunda Kars’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımın belli olacağı play out maçına davet ettiler.

18.12.2024 cumartesi günü saat 12:00 da Kafkas Üniversitesi Aba Müslüm Güven Stadyumunda oynanacak olan maçın önemine dikkat çekilen ziyarette Kars 36 Spor kulübünün sorunları da görüşüldü.

Kulübün 3. Lige çikabilmesi konusunda belediyenin neler yapabileceğinin de ele alındığı ziyarette; Kulübün bundan sonraki süreçte kendi ayakları üzerinde durabilmesi için yapılması gereken hamleler rapor halinde başkan Ötüken ile paylaşıldı.

Kulüp Başkanı Ali Uçum, “Önümüzdeki haftalarda detaylı bir toplantı yapacagız. Hem tesislesme hem altyapı, özkaynakdan genç futbolcuların yetiştirilmesi için detaylı bir rapor verdik. Önümüzdeki haftalar da detaylı bir toplantı yapacağız ve sezon sonrası tekrar masaya oturarak neler yapılabiliri konuşacağız” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.