GÜNCEL Haber Girişi : 23 Temmuz 2019 16:45

Kars’a 13 projede 2.2 milyar TL’lik yatırım

Kars’a 13 projede 2.2 milyar TL’lik yatırım
Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, DSİ ve Karayolları bölge müdürlüklerinin yatırımlarını ye

Kars’a 13 projede 2.2 milyar TL’lik yatırım

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, DSİ ve Karayolları bölge müdürlüklerinin yatırımlarını yerince inceleyerek yatırımları değerlendirdiler.

Arslan ve Kılıç’ın ilk incelemesi Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nün İnönü Caddesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarına oldu. Karayolları 18. Bölge Müdürü Erhan Özkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Arslan ve Kılıç, işçilerle sohbet edip hal ve hatırlarını sordular ardından da kaldırım taşı döşediler.

KGM 18. Bölge Müdürü Erhan Özkaya; "İnönü Caddesi’ndeki yapım çalışmalarımız devam ediyor. Yolun sağ kısmında ki çalışmalarımız tamamlanmış yolun sol kısmındaki kaldırım çalışmaları şuan gerçekleştiriliyor. Bayramdan sonra ağustos ayının son haftasında BSK imalatımız başlayacak." dedi.

Milletvekili Ahmet Arslan, “Biz AK Parti adına milletvekili sorumluluğu almış ve Kars’a hizmet eden iki kişi olarak belediye hangi partiden olursa olsun, belediyenin yapması gereken çalışmalar ayrı merkezi hükümetin yapması gereken çalışmalar ayrı diyerek hizmet kervanını yürütüyoruz. Ancak bu arada da gerek ilçe belediyeleri gerekse il belediyesi olmak üzere onların yapamadığı imkanlarının yetişmediği yerde de yine merkezi hükümet marifeti ile destek veriyoruz. Nitekim bu işte daha önceden merkezi hükümet olarak söz verdiğimiz çalışmalar kapsamındadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.