SAĞLIK Haber Girişi : 28 Ekim 2021 23:06

Kars’a 48 Doktor Ataması

Kars’a 48 Doktor Ataması
Kars’a 48 Doktor Ataması KAFKAS HABER AJANSI

Kars’a 48 Doktor Ataması

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, yaptıkları açıklamada, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve yetkililer ile yaptıkları temaslar neticesinde, 101. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kars ve İlçeleri için 30’u pratisyen hekim ve farklı branşlardan 18 uzman hekim olmak üzere toplam 48 hekim kadrosu açıldığını bildirdiler.

Arslan ve Kılıç, ilimizde daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için hekim ihtiyacı karşılanmak üzere 48 hekim kadrosunun açılmasının çok önemli olduğunu belirttiler.

Covid-19 salgını döneminde göstermekte oldukları büyük özveri ve Kars’a açılan 48 hekim kadrosu için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve ekibine teşekkür eden Arslan ve Kılıç, atanacak olan doktorların ilimize hayırlı olması temennisiyle sağlıklı günler dileğinde bulundular.

Kars'a atanan 48 hekimin branşı ve atandıkları hastaneler şöyle: 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali bey 01 Kasım 2021 00:23

    Kars ve ilçelerinde acaba kaç doktor açığı var onuda bir haber yapta söz sana inanacam