GÜNCEL Haber Girişi : 17 Mayıs 2022 23:49

Kars’a İdare Mahkemesi kuruluyor

Kars’a İdare Mahkemesi kuruluyor
Kars’a İdare Mahkemesi kuruluyor KAFKAS HABER AJANSI

Kars’a İdare Mahkemesi kuruluyor

KAFKAS HABER AJANSI

ADALET DAHA YAKIN

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile sürdürdükleri temaslar neticesinde Kars’a İdare Mahkemesi kurulmasına karar verildiğini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada, “bugün Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ’ın da açıkladıkları gibi ilimize İdare Mahkemesi kurulacaktır. Daha önceden idari uyuşmazlıklar Erzurum idare mahkemelerinde çözüme kavuşturuluyordu. Artık ilimize kurulacak idare mahkemesi ile vatandaşlarımız ve avukatlarımız Erzurum’a gitmek yerine ilimizde yeni kurulacak İdare Mahkemesi ile idari yargıdaki sorunlarını daha erken bir süreçte ve daha az mesafe kat ederek çözmüş olacaklardır. Bu da yargılama süreçlerinde adaletin zamanında tecellisine de önemli katkılar verecektir” dediler.

Bir taleplerinin daha yerine getirilmiş olmasının memnuniyeti ile Kars halkı adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a teşekkür eden Arslan ve Kılıç, İdare Mahkemesinin Kars’a hayırlı olması dileğinde bulundular.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yener Kaya 18 Mayıs 2022 06:12

    Ulan hırsızlar kendinizi yargılayın utanmazlar