SON DAKİKA Haber Girişi : 23 Şubat 2019 13:48

Kars’a kaçak içki getiren yabancı uyruklular yakalandı

Kars’a kaçak içki getiren yabancı uyruklular yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Kars’ta otobüsle kaçak içki getiren 2 yabancı uyruklu şah

Kars’a kaçak içki getiren yabancı uyruklular yakalandı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Kars’ta otobüsle kaçak içki getiren 2 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

İstanbul ilinden Kars iline otobüs firmaları marifetiyle kaçak/sahte içki getirdiği tespit edilen 2 yabancı uyruklu şahıs bugün (23 Şubat) suçüstü yakalandı. Şahıslara ait koliler ve çanta içerisinde toplamda 194 adet değişik markalarda kaçak/sahte içki ve 44 adet kullanıma hazır sahte bandrol ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.