KARS Haber Girişi : 01 Şubat 2020 22:37

Kars Akyaka Duraklı Muhtarından Saygısız Yunan Vekile Sert Tepki

Kars Akyaka Duraklı Muhtarından Saygısız Yunan Vekile Sert Tepki
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Akyaka Duraklı Muhtarından Saygısız Yunan Vekile Sert Tepki

Kars Akyaka Duraklı Muhtarından Saygısız Yunan Vekile Sert Tepki

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Akyaka İlçesi’ne bağlı Duraklı Köyü’nün çalışkan ve başarılı muhtarı Şahin Demirkaya, Tür bayrağımıza saldırıda bulunan sorumsuz, kafatasçı, ırkçı, görgüsüz Yunan Milletvekiline sert tepki göstererek kınadı.

Muhtarı Şahin Demirkaya ilk olarak Elazığ'da meydana gelen deprem dolayısıyla açıklama yaparak, depremde hayatını kaybedenlere ALLAH’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Evlerini, barklarını kaybedenlere yardım elini uzatmakta geç kalmayan devletimize, hayırsever işadamlarına ve duyarlı vatandaşlara da teşekkür eden Muhtar Demirkaya, “Millet olarak birlikteliğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Nu mutlu bize ki bu kutlu topraklarda yaşıyoruz. ALLAH devletimize zeval vermesin” dedi.

Muhtar Şehin Demirkaya, Yunanistan aşırı sağcı Altın Şafak partisinin eski üyesi ve Avrupa Parlamentosu milletvekili Ioannis Lagos'un Avrupa Parlamentosu'nda konuşma yaparken Türk bayrağını yırtmasını da sert bir dille kınadı.

Demirkaya, "Avrupa'nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa, İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık 'dur' demeli" ifadesini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.