GEZİ MEKAN Haber Girişi : 27 Mayıs 2022 00:17

Kars Atapark Hotel

Kars Atapark Hotel
Kars Atapark Hotel KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Atapark Hotel

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ayrıcalık arayanların vazgeçilmez adresi olan Kars; şehir merkezinde olup konuklarının ihtiyaçlarına eksiksiz olarak hizmet vermektedir, Kars Atapark, geçirdiği renovasyon sayesinde modern çağın iletişim, teknoloji ve güvenlik olanaklarından faydalanarak kaliteyi, rahatlığı ve ev ortamını önde tutan mimari anlayışla hizmet veriyor.

Kars Atapark konaklama misafirlerini keyifle ağırlamaya devam ediyor.

Kars’ın muhteşem renkleri ile dünyanın tüm köşelerinden tatil severleri eğlenip rahatlamak için bir araya getiriyoruz.

Kars Atapark Hotel’ın eşsiz konforu, kalitesi ve lobisi sizi karşılayacak. Tüm oda tiplerinde aradığınız konforu bulacaksınız. Modern dekore edilmiş odalarımızın % 90’i şehir manzaralıdır. Her biri kendine özgü bir lezzete ve keyifli sohbet fırsatlarına sahip olan barlarla birlikte Dünya mutfaklarını sizlerle buluşturan alakart restoranlarımız sizler için hazır!

En keyifli anlar için Kars Atapark Hotel seçkin bir tatil vadediyor. “Her Şey Dahil Ultra Konsepti” ve olağanüstü hizmet kalitesi ile “Atapark Hotel” sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyor!

İLETİŞİM

Kars Atapark Hotel İletişim Bilgileri , Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.

Cumhuriyet Mah. Hakim Ali Rıza Aslan Cad. No:42/1 - Kars

 0474 214 30 40

 0543 473 36 36

[email protected]

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Timur akbaba ( AKBABA KOMBİ TEKNİK SERVİS) 27 Mayıs 2022 21:48

    Çok değer dostum ve arkadaşım ın otelinde 1 hafta konakla şansımız oldu gerçekten bütün övgüler ve tebrikler layık elit ve konforlu bir otel ben burada otel sahibi Sayın değerli dostum, arkadaşım ve kardeşim uğur boy beye çok teşekkür ediyorum