GÜNCEL Haber Girişi : 15 Mart 2018 14:45

Kars Bakkallar Odası, Bakan Tüfekçi ve TESK Genel Başkanıyla görüştü

Kars Bakkallar Odası, Bakan Tüfekçi ve TESK Genel Başkanıyla görüştü
Kars Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşme yapıp 550 üyesi bulunan oda esnafının sorunlarını dile getirdi.

Kars Bakkallar Odası, Bakan Tüfekçi ve TESK Genel Başkanıyla görüştü

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşme yapıp 550 üyesi bulunan oda esnafının sorunlarını dile getirdi.

Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan, KARS ESOB ile birlikte Zeytin dalı Harekatında görevli asker ve polislerimize destek için gittikleri Hatay’da önemli görüşmelere de imza attı.

Kars esnafının sorunlarının iletilmesi ve çözüm önerileri noktasında her fırsatı değerlendiren Bakırhan, Hatay’daki yardım tırlarının gönderilmesinden sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşme yaptı. Bakan Tüfenkci ve Genel Başkan Palandöken’le uzun uzun sohbet eden ve bu sohbette sorunları ileten Bakırhan’a ve Kars ESOB’a yakın ilgi gösterildi.

Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan Kars’ın, Türkiye’nin Doğu sınırında önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek Kars esnafına gerekli kolaylıkların sağlanması isteğinde bulundu. Büyük marketlerin Kars esnafını bitirme noktasına getirdiğini de kaydeden Bakırhan, 550 üyesiyle 80 bin nüfuslu Kars’ta hizmet verdiklerini de hatırlattı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.