KARS Haber Girişi : 13 Mayıs 2024 23:19

Kars Belediyesi’nden Duyuru!

Kars Belediyesi’nden Duyuru!
Kars Belediyesi’nden Duyuru! KAFKAS HABER AJANSI

Kars Belediyesi’nden Duyuru!

KAFKAS HABER AJANSI

13.05.2024 tarihinde bazı  haber sitelerinde ve bazı sosyal medya hesaplarında “Kars’ın altyapısı çöktü, öğrenciler ıslak çorapla okula gitti!” başlığıyla yapılan paylaşımlar Belediye Başkanlığımızca incelenmiş olup; yapılan paylaşımlar üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Belediye Başkanlığımızca; 2024 yılı alt yapı çalışma programı kapsamında hava şartlarının elverişli olması durumunda ekiplerimizce kurumumuz imkânları dâhilinde geçici olarak (BSK) asfalt yama yol yapım çalışmasını gerçekleştirecektir.

İlimizde görülen yoğun yağışlar ile birlikte mevsime bağlı olarak gün içerisinde bazı noktalarda baca taşmaları ve su birikintileri oluşmaktadır, kurumumuz tarafından 2022-2023 yılı alt yapı çalışmaları içerisinde ve önceki yıllarda yapılmış olan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama, beton parke taş ile yapılan bazı yollarda soyulma, çözülme ve deformasyonlar görülmüştür.

2024 yılı alt yapı çalışma programımız kapsamında mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması halinde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama yol yapım uygulaması için belediye ekiplerimiz tarafından bahse konu yerler trimer(asfalt kazı makinesi) ile kazılarak yeniden yapımı gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.