GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mart 2023 19:20

Kars Berre Gelinlik

Kars Berre Gelinlik
Kars Berre Gelinlik KAFKAS HABER AJANSI

Kars Berre Gelinlik

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta hükümet konağı karşısı Yunus Heykelleri yanında hizmet veren Berre Gelinlik, tercih gelin ve damatların tercih edilen mekanı olarak biliniyor.

Berre Gelinlik sahibi Menekşe Yalçın, Berre Gelinliğin yaklaşık 6 yıldır Kars ve civarına hizmet verdiğini belirterek “Ben bundan oldukça gururlu ve mutluyum.” dedi.

Tecrübeli elemanları, ekip arkadaşlarıyla beraber yaklaşık 500'e yakın çeşit ürünle Kars'a ve çevresine hizmet veren Berre Gelinlikte özel dikimler, nişanlıklar, bindallılar, fotoğraf ve video çekimleri, türban tasarım, profesyonel makyaj hizmetlerinde bulunduklarını belirtti.

Sadece Berre Gelinlik adı altında değil Ecem Güzellik Salonu aldı altında da çalıştıklarını ifade eden Menekşe Yalçın, “Yıkaması, kuru temizlemesi, terzilik bölümlerimiz de var. Terzimiz yaklaşık 20 yıldır bu işi yapan oldukça usta birisidir, istediğiniz modeli istediğiniz şekilde çıkartabilir, vücut yapınıza uygun bir şekilde dikebiliriz. Bunu yaklaşık 6 yıldır Kars için yapıyoruz. Yine İstanbul, İzmir, İspanya gibi yerlerde de şubelerimiz var. Onlar Berre adı altında ama onların işletmecisi farklı, Kars için işletmecisi benim.” diye konuştu.

Milli Eğitim ve Nüfus Müdürlüğünün içerisinde olduğu Hakamet Konağı karşısındaki Yunus Parkının yer aldığı Bosh bayi yanındaki Berre Gelinliğin yanında Sini, Oklava gibi yemek üzerine hizmet veren mekanların olduğunu hatırlattı.

Kars'ın merkezinde hizmet verdikleri için kolay bulunur yerde olduklarının altını çizen Menekşe Yalçın,  hiçbir şekilde park sorununun olmadığını ve istenilen zamanda rahat ulaşılabilirliğin olduğunu söyleyerek telefonların vitrinde yazılı olduğunu da sözlerine ekledi.

“Hem yerli hem de yabancı ülkelerden modellerimiz var” diyen Menekşe Yalçın, “İstediğiniz modelleri de artı olarak getirme özelliğimiz var. Hem burada dikim yapabiliyoruz ya da getirtebiliyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır dahil modellerimize baktığınız zaman göreceksiniz ki benzer model belki bulabilirsiniz ama birebir modellerimizi asla bulamazsınız. Başka bir yerde hem satışımız var hem kiralamamız var. Bunu tabii ki her bütçeye uygun yapıyoruz. Yani bizde 5 milyarlık gelinlik de var, 3 milyarlık gelinlik de var,55 milyarlık  gelinlik de var. Paketlerimiz var, paketlerimizin içinde çekim var, kuaför var, makyaj var, bindallı hediyemiz var ya da nişanlığımız var. Elimizden geldiği kadar hizmette sınır tanımıyoruz zaten inanın ki herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorun yaşanırsa bile o sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz yani kesinlikle malımızın ve yaptığımız her şeyin arkasındayız. Öncelikle güler yüzle karşılaşacak gelinimizi ve damadımızı el üstünde tutuyoruz, zaten onlara elimizden geleni yapıyoruz. İstedikleri şekilde, buradan mutlu gidebilecekleri şekilde hizmetimizi yapıyoruz. Zaten çoğu insan da altına imzayı atacaktır. Berre Gelinliğe çiftlerimiz geliyor hepsi Sevgi dolu, hiç böyle problemi olan sorunu olan bir çiftle şimdiye kadar karşılaşmadık hep mutlu çıkardık.” şeklinde konuştu.

Menekşe Yalçın daha sonra şunları söyledi:

“Ben buradan bütün yeni evlenen ya da  evlenecek olan çiftlere mutluluklar diliyorum. Tabi ki de yakında yaşamış olduğumuz deprem olayı bizi çok üzdü elimizden gelen her şeyi de yaptık, yardımlarımızda bulunduk ve bu konuda problemi olan ya da hizmet isteyen her tür kuruluştan ya da kurumdan bir teklif gelirse arkasındayız ve elimizden geleni yaparız. Çok üzgünüm Allah herkese sabır versin inşallah bir daha ülkemiz böyle bir şeyle sınanmaz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.