Kars Bisiklet Kulübü’nden Güzel Etkinlikler

Kars Bisiklet Kulübü’nden Güzel Etkinlikler

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Bisiklet Kulübü bisiklet severler ile bir araya gelerek Kars Kalesi altı Çeşme önünde buluşup, Çarşamba ve Cuma akşamları Pasacayır yolundan Üniversite ve şehir merkezi rotası ile hafta sonu Pazar günü etkinlikleri için bir araya geliyorlar.

Birçok yerden yerli ve yabancı bisiklet ve sporseverin katılımı ile güvenli sürüş, kask takma ve trafikte bisiklet sürüş eğitimi de veren Kars Bisiklet Kulübü yönetimi, farkındalık oluşturmak için elinden geleni yapıyor.

Kars Bisiklet Kulübü yönetimi adına açıklama yapan Alpay Korkmaz, "Memleketimiz bisiklet sürmek ve spor yapmak için çok uygun bir yer. Katılımlarımız çok yoğun ve birçok meslekten, yaştan katılımcımız var. Amacımız memleketimizde bisiklet kültürünü oluşturmak, sağlıklı yaşam ve yetkili olan tüm Kars severlerden bisiklet yollarını sayısının arttırılması. Özellikle Dereiçi mevki bir spor kompleksi haline getirilebilir. Yürüyüş ve bisiklet yolu ile halkımızın hafta sonu spor yapacağı bir alan olabilir. Umarım çok sevdiğimiz Kars için daha güzel şeyler yaparız. Kars halkına teşekkür ediyoruz, trafikte duyarlı ve ilgili oldukları için."

Tüm bisiklet severler Kars’ta oluşan bu farkındalıktan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

  • 2 / 1 Kars Bisiklet Kulübü’nden Güzel Etkinlikler 0

  • 2 / 2 Kars Bisiklet Kulübü’nden Güzel Etkinlikler 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kavak17 Eylül 2020 19:52

    Bu güzel şehir için bir şeyler yapan herkese sonsuz teşekkürler...