KARS Haber Girişi : 27 Şubat 2020 21:51

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu
Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’nde keman dinletisi sundu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Cumhuriyet Mahallesi Hakim Ali Rıza Bey Caddesi No: 28’de hizmet veren Kars Çözüm Akademi Ortaokulu, Dolunay Derneği’ne sıkça yaptığı ziyaretlerin bir yenisini daha gerçekleştirdi. Hemen hemen her hafta yapılan ziyaretlerin bugünkü konukları dernek üyelerine keman dinletisi sundu.

SADECE 3 ARALIK’TA DEĞİL HER GÜN SİZİNLEYİZ

Sosyal sorumluluk projelerinin öncülerinden Çözüm Akademi Ortaokulu, bir önemli etkinliğe daha imza attı. “Sadece 3 Aralık’ta Değil Her Gün Sizinleyiz” sloganıyla başlatılan proje kapsamında her fırsatta Dolunay Derneği ziyaret ediliyor. Ziyaretlerde hem tanışıp kaynaşma hem engellilerin sorunları öğreniliyor. Kendilerini tek tek tanıtan öğrenciler dernek yetkilileri ve üyeleriyle tanışma imkanı buluyor. Çevrelerinde gördükleri sorunların çözüm odaklı olması yönünde fikir birliğine varıyor, okuyup bir makama geldiklerinde ilk işlerinin engellilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak olduğunu söylüyorlar.

Çözüm Akademi Ortaokulu öğrencileri bugünkü ziyaretlerinde keman dinletisi sundular. Denek üyeleriyle yaptıkları sohbet eşliğindeki dinleti herkesi mutlu etti.

Dolunay Derneği Başkan Yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak, dernek yönetimi ve üyeleri Çözüm Akademi Ortaokulu idareci ve öğretmenleri ile öğrencilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

Kars Çözüm Akademi Ortaokulu iletişim: 0474 223 36 96

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.