KARS Haber Girişi : 17 Eylül 2021 23:46

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Gaziler Günü Etkinliği

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Gaziler Günü Etkinliği
Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Gaziler Günü Etkinliği KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Gaziler Günü Etkinliği

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Gazi ve Harp Malulleri Derneği ziyaret edilmiştir. İhtiyaçlar doğrultusunda bir merhum gazinin evinin boya-badana tamirat ve tadilat işlemleri gerçekleştirildi.

Merhum gazi eşi yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnun kaldı. Bireye umut topluma güven şiarıyla çalışmalarını yürüten denetimli serbestlik müdürlükleri olarak bu tip sosyal projeler içerisinde yer almaya devam edilmekte. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kendi işini kurma, fidan dikimi, mesleki eğitim kursları, girişimcilik kursları, vb. Çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de çok istikrarlı bir şekilde devam edecek.

Açıklamada, “Bu vesileyle vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahraman gazilerimizi ve bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Ebediyete intikal etmiş olanlara Allah'tan rahmet, sağ olanlara ise sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz.” Denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.