KARS Haber Girişi : 23 Mayıs 2021 22:13

Kars Eğitime Destek Platformu zoom da buluştu

Kars Eğitime Destek Platformu zoom da buluştu
Kars Eğitime Destek Platformu zoom da buluştu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Eğitime Destek Platformu zoom da buluştu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

“Kars Eğitime Destek Platformu (EDEP) Mayıs Ayı İstişare Toplantısı” geniş bir katılımla zoom üzerinden gerçekleşti.

Milli ve manevi değerlerimizi eğitim çağındaki gençlerin yaşam tarzı haline getirmek amacıyla kurulan EDEP ülkemizdeki birçok STK, vakıf ve derneğin bir araya gelmesiyle oluşmaktadır. Kars’taki teşkilatlanmasını merkez ve ilçeler bazında tamamlayan EDEP ’in il koordinatörlüğünü İl Müftüsü YUSUF EVİŞ, eğitim alanındaki çalışmalarını ise Abdülkerim YUSUFOĞLU yürütmektedir. İlçeler ve merkez ilçede yapılan çalışmaların her ay düzenli olarak değerlendirildiği toplantılardan sonra, platformun genel merkezinde görevlendirilen bir “Hatip”in katılımıyla il bazındaki çalışmaların aylık genel değerlendirme toplantısı yapılmaktadır.

Bir önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı, Malatya Milletvekili Bülent TÜFENKÇİ’nin hatip olarak katıldığı EDEP ’in mayıs ayı toplantısına 65. Hükümetin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK parti Kars Milletvekili Ahmet ARSLAN, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu  Başkanı AK parti Kars Milletvekili Prof. Dr.Yunus KILIÇ, AK parti il başkanı Âdem Çalkın, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü ÖNDER Kars Şube Başkanı Doğan YILDIZ, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür Nedim ASLAN, İl Milli Milli Eğitim Müdürü Aydın ACAY, İl Müftüsü Yusuf EVİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Müftüler, İlim Yayma Cemiyeti, ÖNDER, TUGVA. Ensar, Diyanet Vakfı, Cihannüma, AGD, Hayrat Vakfı, Semerkand, Yeşilay ve Kızılay’ ın temsilcileri, Okul Müdürlerı, Okul Aile Birliği Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda milli ve manevi değerlerimizin eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeği ile bu değerlerle gençleri bir araya getirmenin çalışmaları istişare edildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.