GÜNCEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 23:06

Kars Esnaf Odası Başkanı Burulday’dan Oda TV Yazarına sert tepki

Kars Esnaf Odası Başkanı Burulday’dan Oda TV Yazarına sert tepki
Kars Esnaf ve Sanatkarlar daları Birliği Başkanı Adem Burulday, “Adeta Çöp Yiyorsunuz” başlıklı köşe yazısını turizm ve tarih kenti Kars’ı karalayan Oda TV yazarı Salih Seçkin Sevinç’i sert bir dille kınayarak “Çek elini Kars’ımızdan. Kentimizin değer yar

Kars Esnaf Odası Başkanı Burulday’dan Oda TV Yazarına sert tepki

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Esnaf ve Sanatkarlar daları Birliği Başkanı Adem Burulday, “Adeta Çöp Yiyorsunuz” başlıklı köşe yazısını turizm ve tarih kenti Kars’ı karalayan Oda TV yazarı Salih Seçkin Sevinç’i sert bir dille kınayarak “Çek elini Kars’ımızdan. Kentimizin değer yargılarına dil uzatamazsın” dedi.

Kars’ın tarihi geçmişine sahip bir kültürle ve inançla var olduğunu, turizm değerlerini her zaman on planda tuttuğunu belirten Burulday, “Birileri kalkıp eline bir kalem alacak ve kentimizin değer yargılarına dil uzatacak. Yok böyle bir yağma. Kentimizin esnafına, turizmine ve esnaflık ilkelerine hakaret ettirmeyiz. Herkes haddini bilecek. Uzaktan komandoyla gazetecilik olmaz. Gazetecilik araştırmayı, kırmızı çizgilere dikkat etmeyi gerektirir. Bir ODA’da oturacaksın sonra da kalkıp geçmişinden bu yana ülkemize yön veren ve ışık tutan bir kenti karalayacaksın. Kusura bakma ama bu kadim kent senin gibi kendini bilmezlere asla pirim vermedi vermeyecek de. BU kentte yaşayan bürokrat, siyasetçi, yönetici, işadamı, esnaf ve halk birlikte yaşamanın, kucaklaşmanın ve kaynaşmanın ne olduğunu ili bilir. Kentine sahip çıkan, değer yargılarını önde tutan, kenti için çile çeken, yokluklara katlanan halkıyla bilinir. Esnafıyla, vatandaşıyla duyarlı, susmasını da haykırmasını da bilir. Ey kendini bilmez yazar sana sesleniyoruz; derhal özer dile ve bir daha da birilerinin uşağı olma. Bu sana bir tavsiyedir. Kars’a gelirken satılık kalemini değil yüreği aç.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.